Sunday, October 12, 2008

wedding of the year...!!

nice one!! sweet.....('O')!

si teruna menyarung cincin di jari manis si dara...wah2! tahniah!!

wedding of the year... walimah nihlah & mujahid.. on saturday, 11th october 2008*
11 syawal 1429H*.... congratulation to both of you!! Nikahun mubarakun...zawwajun mubarakun!

Pada hari walimah diadakan...ana & kawan2 ana memang semangat..mane x nye..nak meredah kesibukan jalan KL walaupun pada hujung minggu(ana pun x faham kenapa jalan boleh sibuk & 'jammed.. any idea??) pape pun..ana tetap meredah + terlupa bawa kad kahwin yang membawa maksud..alamat tempat walimah diadakan tidak di bawa bersama..,memang kejam..( nasihat: rancang perjalanan anda).. ditambah lagi kepakaran memandu yang ana rasa cukup 'berhemah"..sehinggakan ana bley 'sapu' tiang konkrit...sehingga tercalar kereta kancil ana...(balik umah kena 'sound' dengan mak..huhu!)...
ha..nak di jadikan cerita semata-mata memenuhi jemputan dan menepati janji... kitorang carik jugak rumah pengantin..dari pukul 12.30pm sampai pukul 4.20pm...(tolak masa yang digunakan untuk berhenti solat di Giant..)...agak kejam la..sampai 'cramp' kaki + tangan ana....

balik ana terus 'ragging' kawan ana,himah..untuk buat spa kaki n tangan..hehe! jazakillah ukhti!
sampai je...nasi x habis lagi..lauk je dah habis..so kitorg bantai jela apa yang ada..sambil kecoh2 mengambil gambar kenang-kenangan..makanan yang sempat dibantai..satay..karipap..kek..kuih2 raya dan air merah yang sejuk lagi 'best'!


fizah..himah..ila..atie!! + pinggan n cawan yang sudah bersisa...huhu!



merasa jugak naik pelamin...opps! hilang seri dehhh...(geng sesat:wani,ila,imah,yaya,fizah)


kepada nihlah: kalau x datang 'wedding' kitorang...siap!! hehe... pape pun.. ana doakan..kami doakan...dengan termetrinya dua hati ini..menambahkan lagi 'rempah-ratus' dakwah dan menyambungkan lagi rantai2 generasi yang menegakkan agama Allah s.w.t... dan ana tahu... Palestine Always in your hearts....our hearts...insyaAllah!!


takbir!


Allahuakbar!!

2 comments:

Ukhti Syahid said...

waahh..dapat title wedding of the year secara tak rasmi dr kak ila..huhu..nnt kite tunggu turn kak ila pulak..kite bg wedding of the universe!..hehehe

ana_sajida said...

ooo... ila kenal mujahid n nihlah jugak ye.. ;) waiting for your wedding plak! :)